Mirjam Lie

Ik ben Mirjam Lie-Wullings

Wat is de ultieme Vrijheid voor mij? Voor mij is dat het kiezen voor het pad van mijn Hart | Ziel en te vertrouwen op mijn gevoel, en weten dat het goed is. Het was heel spannend om mijn succesvolle, vaste baan bij de gemeente Amsterdam als senior ontwerper, los te laten (18 jaar) en een nieuw en onzeker pad als coach | energetisch-heler en zelfstandig ontwerper op te gaan. Wat me op deze plek hield waren mijn fijne collega’s, de uitdaging van ruimtelijke projecten, maar vooral de wil om financieel bij te dragen aan mijn gezin. Nu is de tijd gekomen om die zekerheid los te laten en op mezelf te vertrouwen dat dit pad me gaat brengen wat ik en mijn gezin nodig hebben. Naast mijn werkende leven heb ik me de afgelopen 20 jaar als coach | energetisch-heler ontwikkeld, maar het is iets wat ik alleen deelde met mijn familie en vrienden.
Mijn hartewens om anderen te helpen is zo sterk dat het niet meer te negeren is. Het is mijn missie om ‘mijn vrijheid’ te verspreiden!