Ontwerp | Advies

Mirjam Lie Beethovenstraat ontwerp projecten advies

Ontwerp en Advies

Hoe pak ik het ontwerp van een project aan? Wat zijn de ruimtelijke randvoorwaarden? Wat is een goede afbakening van het projectgebied? Voldoet het huidige ontwerp? Zijn de juiste beslissingen genomen of is het nog bij te sturen?

En als particulier: ik heb een huis gekocht (of overweeg dat), maar wat is er ruimtelijk en technisch allemaal mogelijk? Mijn tuin wil ik helemaal omgooien maar hoe kan ik dat doen? Dit zijn enkele vragen waarbij ik je als ontwerper en interieurarchitect kan helpen.

Ruimtelijke en programmatische vragen kunnen kort en incidenteel zijn of een meer structurele basis hebben. Hiervoor is informatie vooraf erg praktisch, zodat we gelijk de diepte in kunnen gaan. Maak een afspraak voor een eerste kennismaking! 

Centrum Nieuw West plankaart projectgebied

Nabila Bouabbouz | Ambtelijk opdrachtgever Gemeente Amsterdam

Als opdrachtgever ben ik zeer content over de resultaten die jij hebt neergezet t.a.v. het ontwerp van de openbare ruimte voor het Centrum Gebied Nieuw-West. Waarbij je uitnodigend bent geweest naar verschillende partners om ook mee te denken en inbreng op het ontwerp te hebben. Van alle vastgoedeigenaren en ontwikkelaars heb ik veel lof voor het ontwerp teruggekregen. Ik zie hierin het verschil tussen jou en jouw voorgangers in positieve zin. Je past ook goed binnen het team, dat zegt iets over jouw competentie tot samenwerken. Een presentatie voor een groep mensen, gaat je ook goed af.