Rust |

Ruimte

Coaching

Healing

Meditatie

Workshops

Ontwerp van

Stoel tot Stad

Stedelijk landschap

Projecten

Portfolio

WS pagina Ruimte
Mirjam Lie Stadionplein ontwerp openbare ruimte

Ontwerp Openbare Ruimte en Stedelijk landschap

Centrum Nieuw West luchtfoto projectgebied

Projecten en Ontwerp-leiding
.

Mirjam Lie Museumplein Amsterdam ontwerp en uitvoering

Ontwerp
en Advies
.

Ontwerpen van Stad tot Stoel

Hoe complexer een project, hoe leuker! Dat vind ik dan wel, maar jij of je project kunnen misschien wel wat ondersteuning of hulp gebruiken…

Met bijna 25 jaar relevante ontwerpervaring zijn er weinig vraagstukken waar ik geen oplossing voor kan bedenken. In deze periode heb ik 5 jaar gewerkt als Interieurarchitect en Meubelontwerper, 5 jaar als Stedebouwkundig Ontwerper en ruim 13 jaar als (Senior) Ontwerper Openbare Ruimte | Stedelijk Landschap. Natuurlijk zit er een overlap in de verschillende disciplines, er zijn ook  geen strakke grenzen te trekken. In een  ontwerp Openbare Ruimte vraagt men soms ook om voor de locatie ontworpen meubels en is een ruime kennis van civieltechnische ondergrond en stedebouwkundige structuren van belang. 

In mijn portfolio zijn de projecten, waaraan ik een grote ontwerpbijdrage heb geleverd, in meer details weergegeven. Ik nodig je uit om contact met me op te nemen wanneer er vragen zijn of meer uitleg gewenst is!

Groet! Mirjam Wullings

Mirjam Lie Wullings Ruimte

Mijn Projecten | TuinGeluk

Hieronder zie je foto’s van mijn projecten van de afgelopen jaren. Wil je meer weten, kijk dan in mijn portfolio en ik vertel je er in een persoonlijk gesprek graag meer over! De TuinGeluk foto’s zijn genomen in mijn tuin bij Tuinpark Ons Buiten. Mijn paradijs van Rust en Ruimte bij de Nieuwe Meer in Amsterdam. Hier ben ik in  verbinding met de natuur en laad ik weer op!