Rust |

Ruimte

Coaching

Healing

Meditatie

MaanCirkel

Workshops

 

Ontwerp van

stoel tot stad

Stedelijk landschap

Projecten

Portfolio

WS pagina Rust

Wil jij de rust in jezelf terugvinden die je juist nu zo nodig hebt?

Je eigen leven opnieuw vormgeven en de regie weer in handen nemen!

De energie halen uit alles wat je hebt meegemaakt en dit omvormen tot je grootste kracht voor de uitdagingen van je toekomst!?

Het is mijn missie om jou in je kracht te zetten en je je eigen kracht weer te laten voelen!

Je oerkracht die je helpt om weer in contact te maken met de diepe verbinding met de stroom van het leven de oorsprong, de aarde en liefde.  

Terug naar onze innerlijke natuur. 

Ik nodig je uit! Mirjam Wullings

Healing Mirjam Lie zee

Reis naar Jezelf

Wat houdt je nú tegen om voluit te leven en wat kan jij doen om jezelf te versterken? Samen gaan we aan de slag met jouw vraagstukken, zodat jij vanuit verbinding met jezelf én vanuit rust weer volledig in je kracht kunt staan en blijven!

Coaching Mirjam Lie bos

Inspiratie | Workshop

Een moment helemaal voor jezelf. Deze sessies|workshops werken aan het activeren van je zelfhelende vermogen, je energieniveau, veerkracht én inspireren je. Je vervolgt ontspannen en herboren weer je eigen pad.

MaanCirkel

Een oase in je drukke Maan(d). Even tijd om weer contact te maken met jezelf en met je zusters. We werken intensief aan onze persoonlijke en gezamenlijke vraagstukken en helen samen in de veiligheid en oer-wijsheid van de maancirkel. 

TuinGeluk

Mijn TuinGeluk foto’s zijn genomen in mijn tuin bij Tuinpark Ons Buiten. Mijn paradijs van Rust en Ruimte bij het Nieuwe meer in Amsterdam. Hier ben ik in mijn verbinding met de natuur en laad ik weer op !