Inspiratie |Meditatie | Creatie

Tijd voor jou! Een momenten van rust, Inspiratie, persoonlijke ontwikkeling en creativiteit!

De  workshops zijn wisselend elke maand en kunnen individueel of in een kleine groep worden georganiseerd. De groeps grote is 3 tot 10 personen, afhankelijk van de locatie, de actuele Corona richtlijnen en of het binnen of buiten plaatsvindt. Ook is het mogelijk om op een eigen plek of bedrijf een sessie op maat te organiseren.

Sjamanistische drum healing reis

Maan | Kristallen | Kruiden workshops

In rust ontstaan de mooiste innerlijke bewegingen. Op wisselende momenten in de maand of op aanvraag organiseer ik workshops waar je hart een stukje lichter en blijer van wordt. Kijk op de agenda voor de onderwerpen en data.

De workhops zijn een inzicht verrijkende ervaring voor jezelf of met wie je het wil delen. Deze zijn binnen of buiten als het kan, bij mij. Of op je eigen (zakelijke) locatie. Bel me of stuur me een bericht voor meer informatie.

WSa2af520d-94e4-49bd-816d-2edf06388c2b 2

De Kracht van Intenties en Loslaten

Wat houdt je nu tegen? Waar verlang je naar? Door middel van een mooie ritueel formuleer je je intenties, je wensen en je dromen, krachtig en helder. Je spreekt ze uit en bekrachtigt ze met een kristalgrid of natuur-grid. Laat los wat je niet meer dient in het vuur en stuur jouw verwachtingsvolle energie de wereld én het universum in!

Wat zou er dan allemaal mogelijk zijn? Een korte coachingsessie of een kaart uit een van de decks met intuïtieve kaarten, kan je helpen om je intentie helder en duidelijk te krijgen. 

WSIMG_0742

De Rite van de Baarmoeder

De Rite | het Ritueel is een geschenk aan jezelf, is erg krachtig en brengt, in alle zachtheid, jouw moederschoot van creatie, in een natuurlijke balans. Hierdoor kan je zelfvertrouwen, eigenwaarde en de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouwzijn weer zal stromen.

Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als ook een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd en is het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren wie ze werkelijk is. Boordevol power maar ook zacht, liefdevol en wijs. 

Susanne

Ik ben in een heerlijke en prachtige omgeving ontvangen. Mirjam straalt een natuurlijke rust en ontspanning uit. Heerlijk genoten van haar sessie. Zeker aan te raden als je een moment voor jezelf wilt om op te laden.

Meditatie |Inspiratie groep 1 uur

De sessies zijn met een strippenkaart €13,50 en een los €15 per keer. Tot 24 uur van te voren kunnen de afspraken kosteloos worden afgezegd, daarna wordt 50% van de prijs in rekening gebracht.

Workshop groep 2 of 3 uur

De workhops zijn afhankelijk van de inhoud 2 of 3 uur, inclusief koffie , thee en iets bio-lekkers. Voor de workshops worden per uur (€15) berekend. Maar hiervoor is ook de strippenkaart te gebruiken en dan is het €13,50 per uur. Graag van te voren aanmelden. Tot 24 uur van te voren kunnen de sessies kosteloos worden afgezegd, daarna wordt 50% van de prijs in rekening gebracht.

Strippenkaart Meditatie | Workshop X 10uur | 135€

Deze '10 strippenkaart'kan ook gebruikt worden bij de workshops.

Cadeaukaart | €15 | €30 | €45

Geef een "Tijd voor Jezelf" cadeau! Een cadeaukaart kan ingewisseld worden voor een inspiratie|meditatie-sessie, een workshop of een introductie-persoonlijke-sessie.