Reis naar jezelf sessie

Laat de oude patronen los die je niet meer
nodig hebt en kom volledig tot rust

Verlang je naar meer grip op je leven?

Wellicht herken je dat je al een tijdje verlangt naar meer rust, maar dat het maar niet lijkt te lukken. Misschien voel je regelmatig spanning in je lijf en is het druk in je hoofd en pieker je veel. Je leeft op de automatische piloot, maar bent eigenlijk niet echt meer blij. Het wordt tijd dat je even “uit” gaat, maar hoe moet dat eigenlijk? En mag dat wel, echt even tijd voor jezelf nemen? Hardnekkige patronen van vroeger zorgen er wellicht nog steeds voor dat je jezelf voorbij loopt.

Een Reis naar Jezelf sessie kan je laten ervaren hoe het anders kan! Je mag je belemmerende denkpatronen loslaten en je kan kiezen voor een leven met meer zelfvertrouwen en rust. Dat gaat niet altijd vanzelf en we gaan samen op weg naar een van te voren gesteld doel!

Het wordt tijd om jezelf echt op de eerste plek te zetten. Je bent het waard!

We doen het samen

Ik weet hoe lastig het kan zijn om echt te vertrouwen op je gevoel. Om te doen wat goed voelt, in plaats van kiezen voor wat “moet” (van jezelf of van anderen). Ik werkte jaren lang als Senior Ontwerper bij de gemeente Amsterdam. Ik vond het oprecht leuk om mooie en functionele pleinen en wijken te creëren en uitdagend om te werken aan grote complexe projecten.  Tegelijk was het echt een “hoofd” cultuur. Dat paste niet altijd bij mijn gevoeligheid. Ik voelde dat ik hiernaast een ander pad te bewandelen had. Ik combineer mijn levenslange ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling met prachtige tools die ik geleerd heb om jou weer bij je gevoel te brengen en jouw stukken aan te pakken.

Het is mijn missie om jou in je kracht te zetten en je je eigen kracht weer te laten voelen! Je oerkracht, die je helpt om weer in contact te maken met de oorsprong, de aarde en liefde.

Mirjam Wullings klankschaal
Coaching Mirjam Lie wullings

Op reis naar jezelf!

We kijken naar waar je staat en naar wat je graag zou willen. Wat is daarvoor nodig? Wat mag er nog in jou opgeruimd of ontdekt worden om dat te kunnen bereiken? Dat gaan we samen onderzoeken.

In een sessie zet ik verschillende methodes in, afhankelijk van wat je nodig hebt. Het verschilt per keer. De ene keer is het nodig om je oude patronen echt te onderzoeken en zetten we coaching in, de andere keer heb je vooral ontspanning nodig en krijg je een healing. Alle sessies starten met een ontspannende meditatie waarbij ik ook mijn klankschalen, drum en andere klanken inzet. Die brengen je echt weer bij jezelf!

We sluiten af met een kopje heerlijke zelfgekweekte kruidenthee, evalueren we waar we aan hebben gewerkt en bespreken we het vervolg.

Dit is hoe anderen de Reis naar Jezelf sessies ervaren hebben:

Biljana

"Mirjam is een geweldig, liefdevol en warm mens. Ze werkt vanuit haar hart en wil graag mensen helpen met haar eigen, bijzondere combinatie van healings. Na de behandeling van Mirjam voel je je helemaal ontspannen, rustiger en als herboren. De healing werkt zowel fysiek als mentaal en daardoor kom je weer in balans. Mirjam voelt precies aan wat je nodig hebt en je voelt energie weer stromen door je lichaam. Ik kan haar bij iedereen aanbevelen. Dank je wel lieve Mirjam voor deze prachtige beleving." Veel liefs, Biljana

Hélène

Een paar maal heb ik een energetische behandeling ondergaan bij Mirjam. Ze geeft deze op een heerlijke rustgevende locatie. Bij de behandeling maakte ze gebruik van verschillende methodes zoals kristallen, Reiki en meditatie. Nadien ervaarde ik een grote rust en meer balans. Deze week heeft Mirjam me een sessie gegeven genaamd Voice Dialogue, dit was heel speciaal. Door contact te maken met verschillende delen van mijn persoon zijn er blokkades verdwenen. Het voelt echt een stuk lichter. Dank je wel Mirjam 🙏 Deze behandelingen voert ze uit met veel rust en afstemming. Ik kan Mirjam van harte aanbevelen.

Linda

Wanneer ik het paadje afloop richting het prachtige plekje van Mirjam, voel ik de rust al over me heen komen. Het geluid van de vogels, de groene bomen en het gevoel van sereniteit, wat een goede start. Mirjam kan uitstekend intuïtief afstemmen en geeft precies wat ik nodig heb. Na een heerlijke geleide meditatie volgt een diepgaande healing en waan ik me in een andere dimensie. Dankjewel lieve Mirjam, voor je liefdevolle sessie en het mogen genieten van het zijn op zo'n idyllische locatie. 🙏

Katharine

"Ik ben voor een sessie naar Mirjam geweest en wil graag mijn ervaring delen! Al vanaf de parkeerplaats naar haar mooie plekje raak je in lichte trance. Door haar liefdevolle aanwezigheid en zorgzaamheid voel je gelijk dat je in goede handen bent. Ik heb tijdens de behandeling een enorme rust ervaren en ik was heel licht. Zo licht dat ik kon vliegen. Het is zeker een aanrader!

De mogelijke ingrediënten voor een sessie:

WSIMG_4537 2

NLP - Neuro Linguïstisch Programmeren

Verandering begint bij de wens om te veranderen. NLP is de meest doelgerichte methode om ongewenste negatieve zaken in je leven op te lossen en gewenste doelen te bereiken. De focus ligt bij NLP niet op wat je beperkt, maar op wat je wilt versterken. Het is een snelle en effectieve methode om inzicht te krijgen in waarom we doen - wat we doen en waar het vandaan komt. De diverse oefeningen worden precies afgestemd op wat jij nodig hebt. In een eerste gesprek wordt de hulpvraag geformuleerd en daarna kunnen we snel van start!

NLP veronderstelt dat ieder persoon beschikt over de vermogens die nodig zijn voor positieve verandering. Met op feiten gebaseerde NLP-technieken worden jouw échte doelen zichtbaar en worden jouw vermogens aangeroepen om deze doelen te bereiken. NLP stelt je in staat om positieve verandering te realiseren.

IMG_4909

Energetische Healing

Wanneer je wel aan jezelf wil werken, maar niet gelijk je moeilijkheden of problemen te bespreken, is een healing weldadig voor je lichaam én geest. Geef jezelf de ruimte om je zelfhelende vermogen te activeren en in de dagen erna de verbinding met jezelf te voelen terugkeren. Bij een energetische healing wordt Reiki o.a. gecombineerd met invloeden van Reconnective Healing en Shambhala - multidimensional healing tot een magische mix. Juist deze combinatie heeft een diepgaande werking op je hele systeem: mentaal, emotioneel en fysiek.

De combinaties van healing- elementen kunnen per sessie wisselen. Dit heeft te maken met de hulpvraag en voorgaande sessies. 

Sjamanistische drum healing reis

Verbinding met de natuur

Het Sjamanisme is een wijze van leven en helen in verbinding met de natuur en in leven in harmonie met je ware natuur. Het is de oudste en krachtigste helingsmethode en levensvisie die de mensheid kent en in alle windstreken van onze wereld zijn wortels heeft. Een sjamanistisch practitioner richt zich op helen van de spirituele oorzaak van ziekte of pijn en doet dit met hulp van zijn krachtdieren en spirithelpers. In onze moderne samenleving omarmen steeds meer mensen sjamanisme als een moderne en praktische spirituele levenswijze

Volgens het sjamanisme zijn er twee oorzaken van lichamelijke, emotionele of mentale ziekte of pijn. Voor mij is de sjamanistische principes de lijm die alle methodes en technieken die ik in mijn buidel heb met elkaar verbind. Ik volg mijn opleiding bij Definest en de behandelmethodes zullen langzaam doorsijpelen in mijn sessies. definest.nl/sjamanisme

WSDatura stramonium

Hypnose

Met hypnotherapie word je door taal en vooraf besproken suggesties in een trance gebracht en opent zich een pad van je bewuste naar je onderbewuste. Hierdoor kan je direct bij de basis van gevoel, gedachten en herinneringen en kan je angsten, fobieën en stress bij de wortels aanpassen.

Een trance is vergelijkbaar met dagdromen:  je bent aanwezig en ook in je onderbewuste. Je kan de trance op ieder moment verbreken en er gebeurt alleen wat van tevoren afgesproken is.

elfenkruid

Voice Dialogue

Voice Dialogue is een methode om in gesprek te gaan met de delen van je persoonlijkheid, je innerlijke stemmen. Hierdoor pak je vraagstukken en problemen direct bij de bron aan.

De innerlijke stemmen kunnen bijvoorbeeld zijn: de perfectionist, de drammer, het kleine kind, het slachtoffer of de pleaser. Samen gaan we op zoek naar die stemmen die kunnen leiden naar de oplossing van je belemmering of probleem.

IMG_9029

Fast EFT

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een methode waarbij je tapt (tikt) op speciale energieplekken op je gezicht en hals. Hiermee worden negatieve of belemmerende emoties en situaties snel en effectief omgezet. Inzetbaar voor elke klacht die met stress en spanning te maken heeft. 

Deze speciale EFT-methode is begeleid en daardoor vele malen effectiever dan reguliere tappingmethodes.

Studio Inspiratie Healing Sessie

Klankenbad

De verschillende instrumenten geven een diepe ontspanning en gronding. Ik gebruik hiervoor o.a. de Tibetaanse klankschaal, de sjamanendrum en verschillende windgongen.

De klanken helpen om vanuit je drukke leven aan te komen in de sessie. Vooral de Tibetaanse klankschaal helpt om even je lasten van je af te schudden en in het moment te komen. Aan het einde van je sessie maken de klanken je weer langzaam bewust van je omgeving. 

mijn kristallen

Kristallen

Een kristallenlegging kan samen met energetische healing en het klankenbad deel uitmaken van een healingsessie, maar ook het hoofdingrediënt van de sessie zijn. Er kan gekozen worden uit een grote collectie prachtige kristallen.

De kristallen hebben een intensiverende werking op de sessie. De keuze van een kristal door jezelf of door mij kan je inzichten geven in je vraagstukken. Er kan ook een kaart getrokken worden om je vraag of intentie te verhelderen.

Eigen kruiden thee

Kruidenthee

Tijdens de sessies schenk ik een kruidenthee van zelf gekweekte kruiden uit mijn eigen tuin bij het Nieuwe meer.

Basis van aardbeien- of bramen blad met een mix van het moment. Favorieten zijn: citroen verbena , chocolade munt, vrouwenmantel, rode klaver en kamille. 

Praktische informatie

Ik wil graag met jou de diepte in. Een eerste Reis naar Jezelf sessie zet al veel in beweging, maar de meeste cliënten komen voor een traject van gemiddeld 5 sessies. Een sessie duurt 1,5 uur en kost €95.

De sessies vinden plaats in mijn studio in Amsterdam op het Hoofddorpplein. In de zomer vinden sessies soms ook plaats in mijn tuin. Parkeren kan voor de deur, helaas wel betaald (€4,50/uur of parkeren buiten de ring en dan met de tram).

Terug naar je eigen natuur

Al mijn sessies zijn afgestemd op jou. Ik voel intuïtief wat jij persoonlijk nodig hebt om weer terug bij je eigen natuur te komen. Soms kan het zijn dat je daar al zolang en zover van weg bent gegaan. Dat is niet erg, daarom gaan we samen op reis.

Vertrouw er maar op dat er precies gebeurt wat er op dit moment nodig is.

Lief zijn voor jezelf start nu! Je hebt niks te verliezen.

 

Je eerste Reis naar Jezelf sessie boeken?

Vul je gegevens in, dan neem ik contact met je op!

.

 

Vragen die je misschien nog hebt…

Worden de sessies vergoed?

  • Nee, ze worden niet vergoed vanuit de zorgverzekering. Soms worden sessies wel vergoed door de werkgever. Vraag daarvoor naar de mogelijkheden.

Hoe werkt de betaling?

  • Je krijgt na de sessie een factuur, een betaalverzoek of je kunt contant afrekenen.

Ik weet niet zeker of dit bij me past, wat nu?

  • Je bent welkom om een losse Reis naar Jezelf sessie te boeken om het eens te ervaren. Wil je eerst bellen? Dat kan natuurlijk ook. Neem even contact op, dan plannen we een moment in.