Over Mij

TuinGeluk Mirjam Lie

Mirjam Wullings

Rust | Ruimte
Wat is de ultieme vrijheid voor mij? Voor mij is dat het kiezen voor het pad van mijn Hart | Ziel en te vertrouwen op mijn gevoel, en weten dat het goed is. Het was heel spannend om mijn succesvolle, vaste baan bij de gemeente Amsterdam als Senior Ontwerper los te laten (18 jaar) en een nieuw en spannend pad als Coach | Energetisch-heler én Zelfstandig ontwerper op de gaan. Wat me op deze plek hield, waren mijn fijne collega’s, de uitdaging van ruimtelijke projecten en vooral de wil om financieel bij te dragen aan mijn gezin.

Mijn naam is Mirjam Wullings en de afgelopen 25 jaar heb ik vele ontwikkelingen doorgemaakt en van alles gedaan op zakelijk gebied en innerlijk werk én 3 prachtige zoons gekregen! Mijn studie aan de Kunstacademie in Utrecht (HKU) was een mooie start van mijn zelfstandige leven en inmiddels woon en werk ik alweer de langste tijd van mijn leven in Amsterdam. Verder heb ik een prachtige tuin in een Tuinpark bij het Nieuwe meer.  

In die 25 jaar werkte ik als Interieurarchitect en als Stedenbouwkundig ontwerper en Ontwerper openbare ruimte voor de gemeente Amsterdam en hield alle ballen (zakelijk, gezin, ouders) in de lucht.  In dezelfde periode heb ik me ook op spiritueel vlak ontwikkeld wat begon met Reiki, Intuïtieve ontwikkeling, Kristallen en Klanken healing, NLP en andere coaching-skils, ben MaanCirkelhoedster en heb de Sjamanistische levenswijze ontdekt.

Vorig jaar 2019, voelde ik de bekende signalen weer opkomen die ik herkende van een fikse burn-out in 2016. Het was de hoogste tijd om mijn zekerheden los te laten en op mezelf te vertrouwen dat dit pad me gaat brengen wat ik en mijn gezin nodig hebben. En een langgekoesterde wens te realiseren om mijn eigen praktijk/studio op te zetten. 

Mijn hartewens om jou te helpen met het vinden van Rust en Ruimte in je leven is zo sterk dat het niet meer te negeren is. Het is mijn missie om ‘mijn vrijheid’ te verspreiden!

Ik ontmoet je graag ! Mirjam Wullings

Studio | TuinGeluk | Diploma's Certificaten

Mijn Studio is op het Hoofddorpplein waar de coaching, energetische healing en de inspiratie – meditatiesessies zijn. Mijn TuinGeluk foto’s zijn genomen in mijn tuin bij Tuinpark Ons Buiten, mijn paradijs van Rust en Ruimte bij het Nieuwe meer in Amsterdam. Hier ben ik in mijn verbinding met de natuur en laad ik weer op! Deze zijn deels ook gepost op Instagram.