Coaching

Verlang je naar meer grip op je leven? Ben je onrustig of gestresst? Heb je last van angsten?

Dan kan een coachingsessie je laten ervaren hoe het anders kan! Dat je je belemmerende denkpatronen mag loslaten en kan kiezen voor een leven met meer zelfvertrouwen en rust.

De sessies zijn gebaseerd op NLP, Neuro Linguïstisch Programmeren, een snelle en effectieve methode om inzicht te krijgen in waarom we doen wat we doen en waar het vandaan komt. De diverse oefeningen worden precies afgestemd op wat jij nodig hebt. In een eerste gesprek wordt de hulpvraag geformuleerd en daarna kunnen we snel van start! 

In de sessies kunnen verschillende methodes en interventies gecombineerd worden en deze kunnen per afspraak wisselen. Na afloop kan je weer bijkomen met een kopje thee en evalueren we waar we aan hebben gewerkt. Daarna bespreken we het vervolg en eventueel maken we afspraken voor een traject. Vervolgens ben je klaar om met een nieuwe blik je uitdagingen tegemoet te treden. NLP wordt naar gelang de hulpvraag met andere interventies afgewisseld:

IMG_9029

Fast EFT

EFT (Emotional Freedom Techniques) is een methode waarbij je tapt (tikt) op speciale energieplekken op je gezicht en hals. Hiermee worden negatieve of belemmerende emoties en situaties snel en effectief omgezet. Inzetbaar voor elke klacht die met stress en spanning te maken heeft. 

Deze speciale EFT-methode is begeleid en daardoor vele malen effectiever dan reguliere tappingmethodes.

WSDatura stramonium

Hypnose

Met hypnotherapie word je door taal en vooraf besproken suggesties in een trance gebracht en opent zich een pad van je bewuste naar je onderbewuste. Hierdoor kan je direct bij de basis van gevoel, gedachten en herinneringen en kan je angsten, fobieën en stress bij de wortels aanpassen.

Een trance is vergelijkbaar met dagdromen:  je bent aanwezig en ook in je onderbewuste. Je kan de trance op ieder moment verbreken en er gebeurt alleen wat van tevoren afgesproken is. 

elfenkruid

Voice Dialogue

Voice Dialogue is een methode om in gesprek te gaan met de delen van je persoonlijkheid, je innerlijke stemmen. Hierdoor pak je vraagstukken en problemen direct bij de bron aan.

De innerlijke stemmen kunnen bijvoorbeeld zijn: de perfectionist, de drammer, het kleine kind, het slachtoffer of de pleaser. Samen gaan we op zoek naar die stemmen die kunnen leiden naar de oplossing van je belemmering of probleem.

Hélène

Een paar maal heb ik een energetische behandeling ondergaan bij Mirjam. Ze geeft deze op een heerlijke rustgevende locatie. Bij de behandeling maakte ze gebruik van verschillende methodes zoals kristallen, Reiki en meditatie. Nadien ervaarde ik een grote rust en meer balans. Deze week heeft Mirjam me een sessie gegeven genaamd Voice Dialogue, dit was heel speciaal. Door contact te maken met verschillende delen van mijn persoon zijn er blokkades verdwenen. Het voelt echt een stuk lichter. Dank je wel Mirjam 🙏 Deze behandelingen voert ze uit met veel rust en afstemming. Ik kan Mirjam van harte aanbevelen.

Linda

Wanneer ik het paadje afloop richting het prachtige plekje van Mirjam, voel ik de rust al over me heen komen. Het geluid van de vogels, de groene bomen en het gevoel van sereniteit, wat een goede start. Mirjam kan uitstekend intuïtief afstemmen en geeft precies wat ik nodig heb. Na een heerlijke geleide meditatie volgt een diepgaande healing en waan ik me in een andere dimensie. Dankjewel lieve Mirjam, voor je liefdevolle sessie en het mogen genieten van het zijn op zo'n idyllische locatie. 🙏

Coachingsessie 1,5 uur | 95€

Verlenging van een sessie is mogelijk; 40€ per half uur. Tot 24 uur van tevoren kunnen de afspraken kosteloos worden afgezegd. Daarna wordt 50% van de sessieprijs in rekening gebracht.